Baby Walkers & Entertainers

Brand
Price
Vendor
In stock
4.000 Lekë 3.100 Lekë
You save: 900 Lekë (Including tax)
Monopatina Scooter Panda Me rrota me drita led; Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t’u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; 4 ngjyra- roze; e...
Color008 - blue
In stock
2.520 Lekë 2.268 Lekë
You save: 252 Lekë (Including tax)
In stock
6.000 Lekë 4.700 Lekë
You save: 1.300 Lekë (Including tax)
Monopatina Scooter Me rrota me drita led; Me muzike Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t’u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; ‘2 ngjyra- ...
ColorRed
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
Chicco toy car Suitable for children from 18-36 months It has rotating wheels to ensure maximum line freedom of movement.
In stock
2.520 Lekë
(Including tax)
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
The Chicco car is ideal for developing motor coordination skills. There are rotating wheels to ensure total freedom of movement, creating a lot of fun. Suitable for children aged 12-36 months
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
The Chicco car is ideal for developing motor coordination skills. There are rotating wheels to ensure total freedom of movement, creating a lot of fun. Suitable for children aged 12-36 months
In stock
7.000 Lekë 6.300 Lekë
You save: 700 Lekë (Including tax)
Një trampolinë e parë ideale për fëmijën tuaj, Plum Junior Bouncer u lejon fëmijëve të vegjël të praktikojnë në mënyrë të sigurt kërcimin dhe të krijojnë besimin e tyre ndërsa mësojnë të kërcejnë. Ka nje doreze qe ndihmon ne ruajtjen e   stabilitetit dhe ekuilibrin....
In stock
3.300 Lekë
(Including tax)
A toy car made from 100% recycled material with a sophisticated design and vintage style to run towards new and fantastic adventures! A car ride created to develop children’s motor skills, coordination and spatial perception Suitable for children from 12-36 months....
In stock
4.200 Lekë
(Including tax)
Chicco eco sky blue car
In stock
3.000 Lekë
(Including tax)
In stock
4.200 Lekë
(Including tax)
Chicco eco red car
Out of stock
4.000 Lekë 2.700 Lekë
You save: 1.300 Lekë (Including tax)
Monopatina Scooter Me rrota me drita led; Me muzike; Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t’u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; 3 ngjyra- roze; e...
Color008 - Pink
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 2268Lekë
  • 6300Lekë
Vendor