Albanian Books

Campaign
Brand
Price
Vendor
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Ligjet– Νομοι” përfshin një bisedë në 12 libra, që zhvillohet në Kretë, midis tre bashkëbiseduesve: I huaji nga Athina, Megjili nga Sparta dhe Klinia nga Kreta. Athinasi propozon që të tre të diskutojnë mbi qeverisjen dhe ligjet. Athinasi mban peshën më të madhe të bisedës dhe, duke qenë i tillë...
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Kolin Hankoku po bën ç'është e mundur për të shfrytëzuar mundësinë e fundit që i është dhënë. Me një histori dhune e vendimesh të gabuara prapa krahëve dhe me kërcënimin e burgut në çdo hap që hedh, ai është i vendosur të bëjë një jetë pa gabime. Për Kolinin, kjo do të thotë të përqendrohet vetëm...
In stock
600 Lekë
(Including tax)
Zoti. UJK Zoti. PESHKAQEN Zoti: GJARPËR Zoti: PIRANJA Ata janë çuna të këqij dhe këtë e dinë të gjithë. Janë të frikshëm e të rrezikshëm me pak fjalë thjesht të .....KEQIJ. Por këta çuna duan me gjithë mend të bëhen HERONJ. Dhe do na e dëshmojnë këtë duke bërë disa dredhi të mira... Me apo pa...
In stock
1.200 Lekë
(Including tax)
Jeta e Lili Blumit nuk ka qenë asnjëherë e lehtë, por kjo nuk e ka ndaluar atë që të ndërtojë jetën që donte. Takimi me një neurokirurg të ri duket se do të jetë qershia mbi tortë. Rajl Kinkaidi është një djalë i vendosur, kokëfortë dhe… ndoshta pak arrogant, por njëherazi i ndjeshëm,...
In stock
400 Lekë
(Including tax)
Personazhet e fabulave të La Fonten janë zakonisht kafshë, ku secili prej tyre (me disa përjashtime),përfaqëson një klasë të veçantë të shoqërisë franceze në periudhën e mbretërimit të Luigjit të XIV-të. Luani është mbreti dhe gjithashtu, elefanti i cili përmendet më rrallë. Tigri dhe ariu...
In stock
1.050 Lekë
(Including tax)
Ky libër shfaqet jo vetëm si historiku i medias së parë të pavarur në vend, gazetës “Koha jone”, por edhe si historia e gazetarisë shqiptare të pas viteve ’90. Dhe jo vetëm, por edhe të medias se pas viteve 2000.Libri ka foto, dokumenta, faksimile, ngjarje, përjetime, debate, përplasje me...
In stock
620 Lekë
(Including tax)
Këtu gjenden disa nga përrallat më të bukura të të gjitha kohërave. Tituj të njohur, si "E Bukura dhe Bisha", janë përralla mbi vlerat që kanë ende rëndësi për ne sot, si familja dhe besnikëria, miqësia dhe kuraja, të shkuarit mirë në shoqëri dhe realizimi i ëndrrave. në këtë libër do...
In stock
700 Lekë
(Including tax)
Është një libër për një djalë të ri që rritet anës lumit të Misisipit. Historia është vendosur në një qytet fiksional, i frymëzuar nga qyteti i lindjes së autorit.Tom Sojeri jeton me tezen e tij Poli dhe me gjysmë-vëllain Sid. Tom është një djalë i shkathët, por trazovaç, që ia bën të vështirë...
In stock
1.200 Lekë
(Including tax)
Shkrimtarja Simone de Beauvoir në veprën e saj i mëshon në mënyrë të vazhdueshme kërkimit të moralit të vërtetë dhe kritikës ndaj traditës dhe konformizmit. Në krijimtarinë e saj të pasur, e cila përfshin gjini të ndryshme, si romane, ese, vepra autobiografike e teatrale, mund të thuhet pa dyshim...
In stock
1.000 Lekë
(Including tax)
This guide makes you Wander the City of a Thousand Windows Outstanding Universal Value - Berat is a UNESCO World Heritage Site since 2008… Berat joined Gjirokastra in the World Heritage List and both are inscribed as rare examples of an architectural character typical of the Ottoman period....
In stock
1.200 Lekë
(Including tax)
Historia është si një kështjellë. Bedeni i një fakti të dokumentuar pasohet nga një hapësirë boshe pas të cilit vjen një beden tjetër, e kështu me radhë. Sa më e vjetër të jetë një kështjellë, aq më të çrregullta janë bedenat; disa prej tyre madje, me kalimin e kohës bien, duke bërë që hapësira...
In stock
400 Lekë
(Including tax)
In stock
500 Lekë
(Including tax)
Ky roman tregon për aventurat e një djali, Besimit dhe disa miqve të tij në fshatin ku kishte lindur i jati i Besimit. Djalin e tërheq shumë gërmadha e errët e kështjellës ogurzezë ku thuhet nëpër fshat se banonte një fantazmë.
In stock
800 Lekë
(Including tax)
In stock
500 Lekë
(Including tax)
In stock
200 Lekë
(Including tax)
Përrallat më të dashura të fëmijëve prej shumë gjeneratash. Gjithashtu, përrallat janë të ilustruara shumë bukur me foto ngjyrëplotë dhe gërma të mëdha që e bën leximin e tyre më të këndshëm dhe interesant.
In stock
350 Lekë
(Including tax)
Çapaçuli - Tregime dhe skica humoristike për fëmijë. Imagjinoni dhe bëhuni edhe ju pjesë e aventurave të tij magjepsëse në një ambient sa modern dhe sa të rrezikshëm për një djalë si ai.
In stock
600 Lekë
(Including tax)
Epi i Gilgameshit është një poemë epike nga Mesopotamia e lashtë. Daton që nga Dinastia e Tretë e Ur-it (rr. 2100 p.e.s), dhe është konsideruar shpesh si vepra e parë e madhe e letërsisë. Historia letrare e Gilgameshit fillon me pesë poema sumeriane rreth "Bilgamesh"-it (emri në gjuhën...
In stock
400 Lekë
(Including tax)
Është një libër për një djalë të ri që rritet anës lumit të Misisipit. Historia është vendosur në një qytet fiksional, i frymëzuar nga qyteti i lindjes së autorit.Tom Sojeri jeton me tezen e tij Poli dhe me gjysmë-vëllain Sid. Tom është një djalë i shkathët, por trazovaç, që ia bën të vështirë...
In stock
500 Lekë
(Including tax)
Princesha Argjiro është poemë për fëmijë e shkrimtarit Ismail Kadare. Bën fjalë për flijimin e një princeshe për të mos rënë e gjallë në dorë të turqve. Sipas legjendës emri i qytetit të Gjirokastrës vjen nga ajo. Princesha Argjiro është sundimtarja e qytetit të Gjirokastrës gjatë shekullit XIV,...
Show another 20 products
Reviews

No data found

Write a review
Campaign
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 50Lekë
  • 15000Lekë
Vendor