Baby Girls 0-24m

Age
Price
Vendor
In stock
4.800 Lekë
(Including tax)
Fustani Mimi Aleena  eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e...
Age4-5
In stock
7.000 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Kostumi Mimi Amari eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine...
Age6-7
In stock
4.600 Lekë
(Including tax)
PERSHKRIMI      SPECIFIKA Fustani Mimi Aubriella eshte pjese e koleksionit te ri Mimi Kids Dimer 2021 i cili aspiron ti beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Dimer 2021 ka mberritur nne MIMI. Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe...
Age6-7
In stock
4.700 Lekë
(Including tax)
PERSHKRIMI      SPECIFIKA Kostumi Mimi  Alivia eshte pjese e koleksionit te ri Mimi Kids Dimer 2022 i cili aspiron ti beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Dimer 2022 ka mberritur nne MIMI. Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe...
Age9-10
In stock
4.600 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Kostumi  Mimi Ariana eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen,...
Months9-12
In stock
3.600 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Alexa eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine...
Months9-12
In stock
6.900 Lekë
(Including tax)
Kostumi Mimi Anika eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e perjetshem....
Age6-7
Out of stock
4.400 Lekë
(Including tax)
Fustani Mimi Aitana eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e...
Months18-24
Out of stock
3.600 Lekë
(Including tax)
Fustani Mimi Angela eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e...
Months6-9
Out of stock
4.400 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Amy  eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine...
Months9-12
Out of stock
5.600 Lekë
(Including tax)
Fustani Mimi Aisha  eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e...
Age6-7
Out of stock
5.900 Lekë
(Including tax)
Age6-7
Out of stock
5.200 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Aurora  eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen,...
Age3-4
Out of stock
5.600 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Ayla eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni i ri Dimer 2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine...
Age4-5
Out of stock
5.700 Lekë
(Including tax)
PERSHKRIMI      SPECIFIKA Fustani Mimi Artemis  eshte pjese e koleksionit te ri Mimi Kids Dimer 2021 i cili aspiron ti beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Dimer 2021 ka mberritur nne MIMI. Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe...
Age4-5
Out of stock
4.700 Lekë
(Including tax)
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Avery eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje...
Age6-7
Out of stock
5.900 Lekë
(Including tax)
PERSHKRIMI      SPECIFIKA Fustani Mimi Aliya  eshte pjese e koleksionit te ri Mimi Kids Dimer 2021 i cili aspiron ti beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Dimer 2021 ka mberritur nne MIMI. Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe...
Months12-18
Out of stock
5.800 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Adalynn eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen,...
Age2-3
Out of stock
4.100 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Amaya  eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer 2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen,...
Age6-7
Out of stock
5.600 Lekë
(Including tax)
Pershkrimi   Specifika Fustani Mimi Alaya  eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t'i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen,...
Age6-7
Show another 20 products
Age
Price

Lekë  –  Lekë

  • 3600Lekë
  • 14100Lekë
Vendor