Baby Toys & Activity

Age
Brand
Price
Vendor
In stock
4.000 Lekë 3.100 Lekë
You save: 900 Lekë (Including tax)
Monopatina Scooter Panda Me rrota me drita led; Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t’u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; 4 ngjyra- roze; e...
Color008 - blue
In stock
2.520 Lekë 2.268 Lekë
You save: 252 Lekë (Including tax)
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
Chicco toy car Suitable for children from 18-36 months It has rotating wheels to ensure maximum line freedom of movement.
In stock
6.000 Lekë 4.700 Lekë
You save: 1.300 Lekë (Including tax)
Monopatina Scooter Me rrota me drita led; Me muzike Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t’u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; ‘2 ngjyra- ...
ColorRed
In stock
2.520 Lekë
(Including tax)
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
The Chicco car is ideal for developing motor coordination skills. There are rotating wheels to ensure total freedom of movement, creating a lot of fun. Suitable for children aged 12-36 months
In stock
3.500 Lekë
(Including tax)
The Chicco car is ideal for developing motor coordination skills. There are rotating wheels to ensure total freedom of movement, creating a lot of fun. Suitable for children aged 12-36 months
In stock
7.000 Lekë 6.300 Lekë
You save: 700 Lekë (Including tax)
Një trampolinë e parë ideale për fëmijën tuaj, Plum Junior Bouncer u lejon fëmijëve të vegjël të praktikojnë në mënyrë të sigurt kërcimin dhe të krijojnë besimin e tyre ndërsa mësojnë të kërcejnë. Ka nje doreze qe ndihmon ne ruajtjen e   stabilitetit dhe ekuilibrin....
In stock
3.300 Lekë
(Including tax)
A toy car made from 100% recycled material with a sophisticated design and vintage style to run towards new and fantastic adventures! A car ride created to develop children’s motor skills, coordination and spatial perception Suitable for children from 12-36 months....
In stock
4.200 Lekë
(Including tax)
Chicco eco sky blue car
In stock
3.000 Lekë
(Including tax)
In stock
4.200 Lekë
(Including tax)
Chicco eco red car
In stock
1.230 Lekë
(Including tax)
FORMUESE-12cp 'SOFT BLOCKS' CLEMMY
In stock
3.780 Lekë 3.402 Lekë
You save: 378 Lekë (Including tax)
Steered wheels to facilitate driving and a squeaking horn to capture children’s attention and stimulate their curiosity, hearing and understanding of cause and effect relations.
Age12-36 muaj BrandClementoni
In stock
5.570 Lekë
(Including tax)
SOFIA PRONTI...VIA BABY
In stock
2.360 Lekë
(Including tax)
LODER MAKINE FORMUESE 'SENSORY CAR' CLEMMY CLEMENTONI
In stock
8.300 Lekë
(Including tax)
MARTINO IL CAVALLINO NEW
In stock
7.770 Lekë
(Including tax)
'HORSE RIDE ON'
In stock
7.770 Lekë
(Including tax)
NUVOLA DOLCE UNICORNO
In stock
1.520 Lekë
(Including tax)
BABY MAKINA 'FUN VEHICLES'
Show another 14 products
Age
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 1230Lekë
  • 8300Lekë
Vendor