Stationery & Gifts

Price
Vendor
In stock
500 Lekë
(Including tax)
“…Ky libër vjen si një polifoni e vërtetë, e përsosur. Aromë magjike e botës – dashuri, e fuqisë dhe mistereve të saj. Autorja, mjeshtre në ndërtimin e lirizmit dramatik të tekst-rrëfimit, balancon mirë mes të kundërtave: mes ikjes dhe kthimit, mes Po-së dhe Jo-së, mes realitetit dhe ëndrrës, mes...
In stock
1.390 Lekë
(Including tax)
In stock
600 Lekë
(Including tax)
Nina-nana qesh me ty, Gjumi t'vjen në t'bukrin sy, Nina-nana, o shpirti im, Të ka nana sa gjithsinë
In stock
500 Lekë
(Including tax)
Roman i llojit me probleme shoqërore. U botua në vitin 2004. Trajton fatin e fëmijëve jetimë në ditët tona dhe problemet e tyre. Në qendër janë dy fëmijë, motër e vëlla, të cilët dërgohen në jetimore nga xhaxhai i tyre, ndërkohë që babai u ka vdekur dhe nënën e tyre e kanë të shtruar në një...
In stock
550 Lekë
(Including tax)
Tom's Depot Towel A fabulously functional accessory from Tom's Depot. This microfibre towel is supplied in it's own carry tube and is decorated with an intricate black and white circuit board design. A useful absorbant cloth that's fit for any purpose!
In stock
2.800 Lekë
(Including tax)
Moleskine celebrates the work of Akira Toriyama, the manga artist and creative thinker behind Dragon Ball. His work is credited with boosting the popularity of the manga genre in the West, as well as inspiring a new generation of manga artists. Toriyama's tale about Son Goku and his quest to...
In stock
390 Lekë
(Including tax)
In stock
180 Lekë
(Including tax)
Although Albania doesn t appear in World histories of photography, this Balkan nation still has a unique heritage. This book presents an overview of a century of outstanding images that are evocative of a country at the of the East and the West. The Albanian history of photography began with the...
In stock
390 Lekë
(Including tax)
In stock
390 Lekë
(Including tax)
In stock
1.150 Lekë
(Including tax)
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Ky ditar i veçantë do të ndjekë zhvillimin e fëmijës tuaj, që nga lindja e deri në vitin e tretë të jetës. Nga ardhja në jetë deri te hapat e parë, nga ushqimet e para, deri te ngjarjet më të rëndësishme. Në këtë variant për djem, libri është krijuar me hapësira të përshtatshme për shënime, për...
In stock
1.490 Lekë
(Including tax)
In stock
390 Lekë
(Including tax)
In stock
590 Lekë
(Including tax)
In stock
2.990 Lekë
(Including tax)
Pick a notebook and 2023 planner from the Color Collection, either matching or in complementary shades, and start reaping the benefits of writing and planning on paper. Brighten your day with eye-catching digital and autumnal tones as you record thoughts and appointments in the most natural and...
In stock
1.490 Lekë
(Including tax)
In stock
160 Lekë
(Including tax)
A celebration of fan-favorite moments and characters from The Big Bang Theory, featuring a gallery of forty removable posters. This deluxe poster collection features all of the most memorable, hilarious moments and characters from the hit television series The Big Bang Theory, including Leonard,...
In stock
3.390 Lekë
(Including tax)
Antoine de Saint-Exupéry's original drawings for Le Petit Prince build handwritten words into simple sketches in a way that brings the story to life in the reader's imagination. Words and graphics are also interwoven on the cover of these Limited Edition Planners, paying homage to this tale about...
In stock
1.090 Lekë
(Including tax)
Show another 20 products
Reviews

No data found

Write a review