Lapsa blu me numer

50 Lekë
(Including tax)
In stock
Price in points: 50 points
+
Add to wish list
14 days return right
Delivery from 200 Lek
Free Delivery to Pickup Point
SuperMart purchase protect
Find similar

Kodi:7132

Description

Pershkrimi:

Këto lapsa grafit me cilësi të lartë rreshkasin lehtë mbi letër.
Ata janë me pigment te larte dhe të lehtë për t'u fshirë. E gjithë gjatësia e plumbit të lapsit të grafitit lidhet me drurin për të ndihmuar në parandalimin e thyerjes, veçanërisht kur mprehet.

Plumbi i lapsit shkëlqen ne leter dhe dallohen për aftësinë e tyre për të theksuar vijat mprehtësisht, dhe përdoren për punë lineare.

Reviews

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Similar Products
  • Recently Viewed
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase