Lord

In stock
66.000 Lekë 58.000 Lekë
You save: 8.000 Lekë (Including tax)
Lavatriçe LORD 8 kg 1200 RPM W2 Falë teknologjisë së saj më të fundit, ajo mund të njohë sasinë e rrobave të ngarkuara 1-8 kg, duke përshtatur në përputhje me rrethanat konsumin e ujit dhe energjisë elektrike. Makina larëse LORD ka 16 programe që do të plotësojnë plotësisht nevojat më të kërkuara të shtëpisë tuaj. Do të vlerësoni veçanërisht disa programe të buta, të tilla si pambuku 20 ° dhe 40 ° C, i hollë / mëndafsh 30 ° C, leshi 30 ° C ose një program për veshje sportive. Kodi; KOD0000000079