Bicikleta 28" VENUM BONJOUR 6.0

5310311005423
40.492 Lekë
54.900 Lekë
(Përfshirë taksat) Ju kurseni: 14.408 Lekë
Në gjendje
Çmimi në pikë: 40492 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Përshkrimi

Marka - MAX; Modeli - 28" VENUM BONJOUR 6.0

Materiali i bicikletes - Celik

Madhesia e Rrotave - 28''

Lloji i Rrotave - Kenda krem

Lloji i Diskut - Alumin i dyfisht

Madhesia e Diskut - I larte 20mm

Sedilja - VADER SPORT

Lloji i Pedaleve - Metalike me kushineta

Lloji i Frenave- Shimano Alumin

Specifika

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Produkte që mund të Interesojnë
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar se fundmi
Në gjendje
261.942 Lekë 151.430 Lekë
Ju kurseni: 110.512 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
216.635 Lekë 184.141 Lekë
Ju kurseni: 32.494 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
183.652 Lekë 106.169 Lekë
Ju kurseni: 77.483 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
201.031 Lekë 116.217 Lekë
Ju kurseni: 84.814 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
227.142 Lekë 184.508 Lekë
Ju kurseni: 42.634 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
169.117 Lekë 143.750 Lekë
Ju kurseni: 25.367 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
151.026 Lekë 122.507 Lekë
Ju kurseni: 28.519 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
259.419 Lekë 149.970 Lekë
Ju kurseni: 109.449 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
149.621 Lekë 127.373 Lekë
Ju kurseni: 22.248 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
185.038 Lekë 157.283 Lekë
Ju kurseni: 27.755 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
332.393 Lekë 282.534 Lekë
Ju kurseni: 49.859 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
149.621 Lekë 127.373 Lekë
Ju kurseni: 22.248 Lekë (Përfshirë taksat)
Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Kthimi brenda 14 ditëve

Keni 14 ditë për të testuar blerjen tuaj