Stilolaps/Stilograf Glam Schneider

800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Jashtë stokut
Çmimi në pikë: 800 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:2365

Përshkrimi

 

 • Stilograf me modele te printuara, unike dhe te prekshme.
 • Dizajni i stilografit "up-to-the-minute" është modeluar  në një proces të veçantë, duke i dhene atij një realitet të prekshëm.
 • Pjesa e gripit ku mbahet stilografi eshte e punuar në mënyrë ergonomike duke e bere sa me te rehatshme procesin e te shkruarit.
 • Me maje me cilësi të lartë çelik+inox  iridiumi, koke metalike te fortë dhe rezerva standarde.
 • Ngjyrë blu mbretërore.

          Glam Fountain Pen

 • Fountain pen with unique, tactile printed patterns.
 • The up-to-the-minute designs are partially modelled in a special process, giving them a tangible reality.
 • The ergonomically rubberised grip profile is equally suitable for right-handed and left-handed users, and it makes the writing procces comfortable.
 • With high-quality stainless steel nib with iridium tip, sturdy metal clip and standard ink cartridges.
 • Colour:Royal blue.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
 • Produkte të ngjashme
 • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase