Stilolaps Schneider Suprimo

120 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 120 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:1466

Përshkrimi

 

  • Stilolaps me ngjyra të freskëta, transparente.
  • Me rimbushje dhe rezerve të zëvendësueshme medium(M).
  • Ngjyra që përputhen me trupin e stilolapsit / ngjyrë: e zezë, blu e papërshkueshme nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
  • Zona e gripit të gomës siguron një mbajtje të sigurt për shkrim të relaksuar.

        Suprimo Ballpoint Pen

  • Ballpoint pen in fresh, transparent colours.
  • With replaceable jumbo tipped Medium refill (M).
  • Matching barrel/ink colour: black, blue waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
  • The rubberised grip zone provides a secure hold for relaxed writing.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase