Stilolaps Schneider Haptify

300 Lekë
(Përfshirë taksat)
Jashtë stokut
Çmimi në pikë: 300 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:1542

Përshkrimi

 • Stilolapsi me trup trekendesh, te punuar ergonomikisht  për pozicionim ideal në dorë.
 • Rezerve metalike te zevendesueshme Express 775 Medium (M) për shkrim jashtëzakonisht të lehtë dhe me rrëshqitje.
 • Ngjyra e bojes blu, e papërshkueshme nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Maja me perberje çelik+inox ka rezistencë ndaj konsumit dhe  garanton që boja e depozituar ne rezerve të përdoret plotësisht dhe te mos shpërbëhet gjate procesit te te shkruarit.
 • Haptify ka një koke të fortë metalike dhe, në sajë të sistemit të zgjuar Plug + Play, mund të përdor një shumëllojshmëri formatesh të rezervave.

          Haptify Ballpoint Pen

 • Ballpoint pen with ergonomically rubberised three-sized grip for ideal positioning in the hand.
 • Replaceable metal refill Express 775 Medium (M) for extraordinarily easy and gliding writing.
 • Barrel writing colour blue , waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
 • The wear-resistant stainless steel tip guarantees that the large ink supply can be fully used and does not smear.
 • The Haptify has a strong metal clip and, thanks to the clever Plug+Play system, can use a variety of refill formats.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
 • Produkte të ngjashme
 • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase