Stilolaps Klick-Fix-Pen Blu Schneider

550 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 550 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:2645

Përshkrimi

  • Ideal për hedhjen e firmave ne zyra ose ku zonat sipërfaqësore janë të kufizuara.
  • Rrotullohet 360 grade dhe  arrin ne 1m.
  • Mund të bashkëngjitet në mure.
  • Ngjyra: Blu

           Schneider Klick-Fix-Pen

  • Ideal for counters or where surface areas are limited.
  • Revolves 360 and 1 m reach.
  • Can be attached to walls.
  • Colour: Blue

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase