Rezerve Topball 850 Schneider

250 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 250 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:1085

Përshkrimi

  • Rezerva stilolapsit në madhësi evropiane, me gjerësi përafërsisht. 0.5 mm.
  • Maja konike e bërë nga çelik+inox me rezistencë ndaj konsumimit është e përshtatshme për shkrim të rehatshëm dhe të bukur.
  • Boja nuk do te thathet edhe në qoftë se kapaku është hequr për 2-3 ditë.
  • Ngjyre: Blu, E zeze, E kuqe.

         Topball 850 Schneider pen refill

  • Rollerball refill in European size, line width approx. 0.5 mm.
  • The conical tip made from wear-resistant stainless steel is ideally suited for comfortable and striking writing.
  • The cap-off ink does not run dry even if the cap is removed for 2–3 days.
  • Colour: Blue, Black, Red.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase