Portamin 0.5mm Baiku BK-556

80 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 80 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:7080

Përshkrimi

Portamina me maje 0.5mm Baiku
I gjeni ne ngjyra nga me te ndryshme
Me dizajn te thjeshte dhe te lemuar
Perfekt per ne zyra ose ne shkolle

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase