Lapustile permanent industrial Uchida

290 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 290 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: SP221-1, SP221-2, SP221-3, SP221SLV

Përshkrimi

Lapustile permanent industrial!

Marka: Uchida!

E disponueshme ne disa ngjyra te ndryshme!

E pershtatshme per t'u perdorur ne leter, qelq, plastike, metal, qeramike, gome etj!

Rezistente ndaj gerryerjes, larjes dhe nxehtesise deri ne 300 grade!

Cilesi e larte!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase