Karrocë kukullash e ngrirë

7.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 7500 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona

Përshkrimi

  • I përshtatshëm për kukulla deri në 42 cm

Ju mund të dërgoni kukullën tuaj të preferuar në një udhëtim. Kapuçi mund të paloset dhe të mbrojë kukullën e vogël nga dielli dhe era dhe nëse ajo fle.

Mos harroni ushqimin, pelenat dhe çantën e pelenave për kukullën e vogël. Të gjitha mund të ruhen në shportën nën karrocë.

Lartësia e dorezës është 58 cm dhe rrotat janë prej plastike.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase