Weekly Offer - TV TCL 50" 4K HDR Google (Promotion has expired)

Paguani me lute dhe do të përfitoni një çmim special! Nxitoni, promocioni është vetëm për një kohë të limituar!

*Çmimi i Iutes do të aplikohet në arkë nëse zgjidhni mënyrën e pagesës me iute.

Promotion period: from 14.11.2023 to 20.11.2023

In stock
54.990 Lekë 39.990 Lekë
You save: 15.000 Lekë (Including tax)
Enhanced contrast, colours and details The latest standard for 4K UHD content is High Dynamic Range. It expands the range of both contrast and colours significantly . HDR reproduces accurately light and dark shades with precise colours and dazzling detail images. TCL P638 Series 4K HDR...
Categories
Campaign
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 39990Lekë
  • 39990Lekë
Vendor